Στείλτε στο: smoketses@gmail.com τη γνώμη σας για καπνούς που δοκιμάσατε.

Ευχαριστώ τους : erinmore, antonios, ptzavel, Paris, Elias,Nektarios,taki για τη συνεργασία τους
και το Βασίλη για τη βοήθεια του στις μεταφράσεις.

Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Evening Stroll Benjamin Hartwell


Απομίμηση των TOWN TOPIC και AUTUMN EVENING όπως συμβαίνει άλλωστε και με τους περισσότερους καπνούς του ALTADIS.
Σαφώς πολύ ωραίο άρωμα όταν ανοίξεις το κουτί, 
σαφέστατα πολύ ωραίο άρωμα στο χώρο όταν τον καπνίσεις, 
πιστεύω όμως ότι δεν φτάνει σε καπνιστική απόδοση τους άλλους δύο όμοιους του συν ότι αφήνει στο τέλος ΜΙΑ ΠΙΚΡΑ στο στόμα, 
που ίσως οφείλεται στο πολύ ή στο κακό BURLEY που κατά τη γνώμη μου έχει μέσα.
Προκαλεί και πολύ βήχα.
Από tongue bite έτσι και έτσι.
Εεεεεεε εντάξει τον αγόρασα γιατι μου τον πρότεινε ο φίλος μου ο Erinmoreathens και ήθελα να τον δοκιμάσω.
Τίποτε άλλο.



An imitation of Topic Town and Autumn Evening, as it happens with most Altadis tobaccos. 


It definitely has a very nice aroma when you open the box, and absolutely gives off a very nice scent in the room when you smoke it. I believe though it cannot live up to the smoking performance of the other similar two; plus it leaves a bitterness in the mouth, which in my opinion is caused by the extra or bad Burley it contains. It provokes a lot of coughing. 


Ok, I bought it because my friend Erinmoreathens suggested it. Nothing else.

Βαρύς 3/5
Γεύση: 3/5 
Άρωμα: 4/5 
Άρωμα στο δωμάτιο: 5/5
Βήχας με Πρώτη Πρωϊνή Ρουφηξιά: 2/5
(5/5 σημαίνει καθόλου.Το 1/5 σημαίνει πολύς βήχας)

O Nektarios  : Συγγνώμη αλλά ορμώμενος απο την παρουσίαση πήρα και κάπνισα τον εν'λόγω καπνό,παρ'όλο που είμαι Va/per, σε κάποιους καπνούς που έχω διαβάσει και στο blog και σε άλλες περιγραφές στο forum συμφωνώ και επαυξάνω, αλλά για τον συγκεκριμένο-κατά την άποψή μου πάντα-θα τον θάψω με τεράστιο φτυάρι. 
Όταν τον πήρα στα χέρια μου μου άρεσε πραγματικά το κουτί,ελαφρύ,βολικό και αισθανόμουν ότι δεν είχε 2oz μέσα,μου άρεσε επίσης και η εικόνα που είναι πάνω στο κολλημένο χαρτί που αφαιρείται πολύ εύκολα,οπότε λέω  απο τεχνογνωσία καλή,ας δοκιμάσουμε και το εσωτερικό αυτού του υπέροχου κουτιού και συνεχίζω πιο κάτω με αντίστοιχους παραλληλισμούς στα γραφόμενα της διαφήμισης πού έχει γίνει από τον κατασκευαστή του καπνού.

"Ο Benjamin Hartwell είχε ένα φίλο, τον Jim Murdock ο οποίος ήταν πραγματικός δανδής. Ντυνόταν πάντα μοδάτα και με πολύ στύλ. Προτιμούσε να καπνίζει καπνούς μαλακούς με ένα τόνο γλυκύτητας ώστε να γίνεται πολύ ευχάριστος στις γυναίκες καθώς αυτός περνούσε από μπροστά τους."

Οταν το άνοιξα και τον μύρισα 1 και 2 και 3 δεν το πίστευα,δεν είχε μυρωδιά καπνού,αλλά μυρωδιά φάρμακου ποτισμένο και άγρια μάλιστα πάνω στον καπνό,δεν πειράζει λέω συνεχίζω,πράγματι είναι μαλακός ο καπνός και γέμισε το μπόλ εύκολα, στο πρώτο άναμμα   τα είδα όλα, τον πατάω ελαφρά με το τtamper και συνεχίζω με 2 άναμμα,εκεί νόμισα ότι βρισκόμουν και -μεταφράζω τον τόνο γλυκύτητας- σε τόνο καθαρού φάρμακου με μυρωδιά γαϊδουροσβουνιάς -ώστε να γίνεται πολύ ευχάριστος στις γυναίκες καθώς αυτός περνούσε από μπροστά τους-φαίνεται ότι ο φίλος του μάλλον τον ζήλευε και του έφτιαξε αυτό το βιτριόλι για να του πάρει το χαρέμι, δεν δικαιολογείται αλλιώς αυτό το μίγμα.

"Γι' αυτό ο φίλος του Μπεν τού έφτιαξε αυτό τον καπνό και τον ονόμασε προς τιμήν του: EVENING STROLL" 

Εγώ πιστεύω ότι δεν ήταν καρδιακός φίλος του αλλά μάλλον ένας άσπονδος εχθρός και έπρεπε να τον ονομάζει Death Stroll.
Απο καμμιά 40αριά αρωματικούς για δοκιμές και για να καταλήξω σε κάποιον,πέραν των VA/PER, που έχω καπνίσει δεν τον κατατάσσω σε αυτήν την συνομοταξία,αυτός πάει μόνος του μαζί με τα σκουροκαφέ μέτρια φύλλα του σε λίστα για άναμμα μόνο σε πιάτο για να φεύγουν τα κουνούπια
.